Obľúbené príspevky

pondelok, marca 20, 2023

pondelok, marca 20, 2023

Kúzlo jari spočíva v nových začiatkoch


A zrazu len tak z ničoho nič sa zo zimy stala jar. Jarné slnko sa dá cítiť vo vzduchu a lúče skorej jari sa začínajú zohrievať. V čom spočíva to kúzlo? Všetko začína odznova. Preto som vám pripravila zoznam mojich článkov, ktoré by vás mohli inšpirovať k novej rutine. Stačí kliknúť na odkaz (rúžový) a prečítať si viac. 


Urobte si doma jarný welnness

Každý má rád dobrý welnness, keď si môže dať dobrý kúpeľ, zábaly, sauny a masáže, no samotný význam slova welnness sa neskrýva len vo vode, ale znamená stav, pri ktorom je človek v dobrej psychickej a fyzickej pohode. V tomto článku vám prinášam návrhy na všetky domáce procedúry, ktoré vám dopomôžu k celkovému oddychu. 


Rozhovor: Lieky z prírody

Lieky z prírody je značka prírodnej kozmetiky, ktorú predáva Klaudia Letkovská so svojou rodinnou na facebookovej stránke. Mastičky na prírodnej báze vyrábajú doma a ja som ju vyspovedala vo veľmi srdečnom rozhovore. Možno aj toto je cesta ako ochrániť svoju pokožku pred skorými lúčmi a mrazivým chladom. 


Morning page

Morning page by sa dali popísať aj ako výzva, no zároveň je to terapeutická metóda, vďaka ktorej človek môže naštartovať svoju kreativitu a dostať odpovede na otázky, ktoré ho dlho trápili. 


5 výhod skorého vstávania

Či už chcete vstávať skôr, pretože sa chcete venovať morning page alebo len preto, že sa dni predlžujú a noci skracujú, tento článok vám ukáže čo je na skorom vstávaní také úžasné. 


5 dôvodov prečo začať písať listy

Písanie a kreslenie jednoducho milujem. Obe tieto vášne sa mi podarilo spojiť v písaní listov a možno to aj vám prinesie potešenie. 


50 dôvodov prečo začať cvičiť

Slnko láka všetkých milovníkov prírody. Záhradkári už pripravujú zem na sadenie a športovci zase využívajú jar na turistiku, beh, oprašovanie bicykla a korčúľ. 


Upratovanie podľa Marnie Kondo

Jar je aj dobrou príležitosťou ako sa zbaviť zbytočných vecí v domácnosti. Ak sa vám podarí odstrániť zo života nepotrebné veci, podarí sa vám nájsť viac priestoru na tvorenie a príjemnú atmosféru. 


Kroky k digitálnemu minimalizmu

Aj mobily sa dajú upratať. 

 


Čím je jar pre vás výnimočná? 

1 komentár:

  1. Taky se ráda věnuji psaní a tvoření blogu. Už je to pár let co mi dělá radost

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár...

Copyright © Vynimocna , Blogger