Obľúbené príspevky

nedeľa, mája 01, 2022

nedeľa, mája 01, 2022

2. Narodeniny výnimočného blogu!

Ako obrázok vyššie napovedá, blog oslavuje 2. narodeniny. Hurá! Presne pred dvoma rokmi v tento deň som založila blog Výnimočná. Viac o mne tu. 



BLOGOVÉ (NE) ÚSPECHY

VIDEO O KNIHE A PODCAST

Na rozdiel od minuloročného článku o 1. narodeninách sa nemôžem pochváliť žiadnymi blogovými úspechmi. Pravda je taká, že som sa realizovala v iných oblastiach svojho života a to najmä ako člen pedagogicko-poradenskej komisie organizácie eRko, v ktorej už dlhý čas pôsobím ako dobrovoľník. Ak sa teda mám pochváliť nejakými mediálnymi úspechmi, tak som natočila video o knihe Kúzelné upratovanie od Marie Kondo. Článok o tom ako som upratovala podľa tejto knihy si môžete prečítať TU na blogu. Toto video bolo nahrané do iniciatívy s názvom Spoznaj knihu, spoznaj PEPO. Tento mini projekt vznikol počas marca mesiaca kníh. Pri tejto príležitosti som bola aj hosťom v eRko podcaste a nahrala diel, kde spolu s predsedom PEPO komisie hovorím o čom tento projekt je. 


BLOG V ČÍSLACH

  • Počnúc dnešným dňom je na blogu zverejnených 100 článkov (všetky si môžete pozrieť v archíve v dolnej časti blogu)
  • Aktuálny počet komentárov je 16

2 komentáre:

  1. Ahoj, s návštěvností je to tak, pokud chceš, aby sem někdo zavítal, musíš blog propagovat, třeba dát odkaz na nějaké frekventované fórum apod. Ale pak se taky můžeš dočkat toho, že ty komentáře nebudou milé, nebo naopak, se z tebe může stát "lovec čísel". Příjemná atmosféra je u nás v klubu blogerů, ale trochu nám schází mladší osazenstvo, pokud znáš další autory, klidně je pozvi a věřím, že s větší skupinou může být větší návštěvnost, při udržení slušnosti...

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za komentár...

Copyright © Vynimocna , Blogger