NÁVOD: Ako pridať album zo spotify na blog

Dnes som sa rozhodla sa s vami podeliť o veľmi jednoduchý návod ako pridať playlist zo spotify do článku na blog, alebo ako gadget do sidebaru. Tento návod je veľmi jednoduchý a nevyžaduje si namáhavé úkony. Práve naopak! Je to jednoduchšie ako napísanie tohto článku. Stačí mať spotify a blog! 


1. KROK: Otvoriť album na spotify

Otvorte si spotify a za značkami "Uložiť do knižnice" a "Stiahnúť" kliknite na tri čiarky, potom na "Zdieľať" a "Vložiť playlist"

2. KROK: Upraviť si svoj kód. 

V ľavom hornom rohu si môžete vybrať farbu, ktorý má daný album alebo vybrať si neutrálnu farbu. Môžete si vybrať z dvoch veľkostí "Normálna" (365px) alebo "Kompaktná" (152px). Následne stlačte

3. KROK: Vložiť kód do článku

HTML kód do článku vložíte tak, že si ho otvoríte a na ľavej strane v lište nájdete ceruzku

4. KROK: Zobrazenie HTML

Kliknite na to.

5. KROK: Vložiť HTML kód

Na konci HTML kódu stlačte ctrl+v alebo stlačte pravé tlačidlo na myške a stlačte "Prilepiť". Následne si článok rovnakým spôsobom prepnite späť na "Zobrazenie na písanie". V článku sa vám ukážu sivé obrázky s tlačidlom play uprostred. Nebojte sa nič ste nepokazili! Obrázky môžete presúvať po článku ako vám to vyhovuje, s HTML kódom už netreba nič viac robiť. Článok môžete zverejniť alebo si pozrieť ukážku ako to vyzerá. Odporúčam vám aj môj článok Playlisty na Spotify, pri ktorých sa dobre učí

A toto je výsledok vašej práce. Je to "Kompaktná veľkosť", no pekne vyzerá aj "Normálna". Dúfam, že vám môj návod pomohol. Ak vás zaujíma viac článkov o blogu a blogovaní, môžete sa pozrieť do mojej rubriky Blog :)



Podarilo sa vám pridať album? Blog je hneď modernejší.

0 comments