Inšpiruj sa: Aplikaciou

Ak ste na môj blog zavítali po prvýkrát alebo tu chodíte už dlhšie a neviete, čo je séria Inšpiruj sa, ide o sériu článkov, ktoré pridávam každý posledný deň v mesiaci. Začalo sa to pred rokom (v januári 2023) týmto článkom

Dnes vám predkladám typy na aplikácie, ktoré mne osobne veľmi dobre slúžia.



1. Duolingo

Táto aplikácia ľuďom pomáha učiť sa nové jazyky. Nájdete tam angličtinu, španielčinu, poľštinu a mnoho ďalších... Aplikácia je plná zábavných a rôznorodých aktivít. Čítate, dopĺňate vety, robíte hlasové nahrávky... To všetko vás posúva po jednotlivých leveloch stále vyššie. Pravidelné používanie vám môže priniesť výhody alebo dokonca odomknúť inak platené funkcie. 


2. Relive

Relive je aplikácia pre tých, ktorí milujú prírodu, šport, turistiku, plávanie, splav... alebo všetky outdoorové aktivity. Od iných aplikácii sa líši tým,  že vám vytvorí 3D video záznam cesty, po ktorej ste šli. Vytvorené videa si môžete zdieľať priamo v aplikácii s priateľmi a vzájomne sledovať svoje cesty a športy alebo môžete individuálne dosahovať odznaky a spĺňať ciele a výzvy. 


3. Forest

Aplikácia vám pomôže v digitálnom minimalizme. V čase nepoužívania mobilu vám  v aplikácii rastie strom. 


4. Ligtroom

Je to jedna z aplikácii spoločnosti Adobe, ktorá pomáha pri úprave fotiek a obrázkov. 


5. Spotify 

Spotify je jedna z mojich obľúbených aplikácii a jediná, ktorú používam na počúvanie hudby. Funkcie vám umožňujú počúvať hudbu naraz s priateľmi alebo vypnúť hudbu na svojom mobile cez počítač a naopak. Je to veľmi výhodné ak si chcete prepnúť skladbu, ale jedno či druhé práve nemáte po ruke. 


6. CP (Cestovný poriadok)

Pre mňa ako študenta je neodmysliteľnou súčasťou cestovanie autobusom, vlakom a MHD. V aplikácii CP si dokážem spoľahlivo vyhľadať medzimestské spoje, vidieť všetky zastávky, aktuálnu polohu dopravného prostriedku, môžem si nastaviť upozornenie na odchod alebo príchod, vidím meškania... 

 


Ktoré aplikácie sú vaše najobľúbenejšie?

1 comment

Ďakujem za komentár :)