Ako prežívajú jeseň iné blogerky?

Jeseň je čas plný rôznorodosti v prírode a každý ju prežíva inak. Dnes by som vám chcela ukázať niekoľko článkov od iných blogeriek, ktoré zobrali jeseň z iného súdka. Niektoré sa vrhli na varenie alebo nakupovanie, niektoré na typy do života a iné jeseň povzbudila k premýšľaniu. 


1. Misty.visions - Recept - Dýňová polievka a pumpkin spice latte

Blogerka z blogu Misty.visions pridala na svoj blog dve dokonalé jesenné recepty z tekvice. Určite ich vyskúšajte! Najmä pumkin spice latte vyzerá chutne. 


2. Misty.vision - Fotočlánok - Jesenná prechádzka v ZOO

Tento článok je plný úžasných jesenných fotiek s tekvicami a exotickými zvieratami!


3. Beatufil-savage - Október môj mesiac

Prečo je mesiac október pre túto blogerku taký výnimočný? Pretože prichádzajú jej narodeniny, ale nie len to... 


4. Simple living - Tri veci, ktorých sa v jeseni zbaviť

Niekto berie jeseň ako príležitosť na nové začiatky a pri nových veciach zvykneme zanechávať alebo vyhadzovať to staré čo už nepotrebujeme. Skúsite si typnúť, čo treba vyhodiť podľa tejto blogerky?


5. Vintageblog - 10 typov pre šťastnejšiu jeseň

S pribudajúcim chladom, dažďovými kvapkami a hlmou sa nám zdá, že nás tie šťastné chvíle opúšťajú, ale je to naozaj tak? Vivi sa svojich čitateľov snažila presvedčiť, že farby jesene v nás majú vyvolať radosť, nie len melancholiu. 


6. Sloboda-slova - Jesenné zamýšľanie sa o zmene 

Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, že nič nemusí byť podľa konvenčných noriem? Že to nie je len o tom, čo si myslia všetci dospelí, ale že sa medzi nimi nájdu aj takí, ktorí si nechávajú detskú myseľ? 

 


Ktoré články vás túto jeseň najviac oslovili? 

0 comments