Obľúbené príspevky

nedeľa, apríla 30, 2023

nedeľa, apríla 30, 2023

Inšpiruj sa: blogerom

 

Tento mesiac bol veľmi hektický. Bola som v Dánsku, v Poľsku, dopisovala bakalársku prácu... Ak aj vy máte podobne hektický čas, iste si radi užívate aj čas sami so sebou a so svojimi myšlienkami. Dnes by som vám rada predstavila blogerov, ktorí ma inšpirujú k tomu, aby som našla mieru medzi prácou a odpočinkom a zároveň je čítanie ich príspevkov dobre strávený čas.  Tieto blogy však nie sú jediné, ktoré čítam. Moje ďalšie obľúbené blogy si môžete pozrieť TU

1. Atmosféra Bella Rose

Predtým ako som šla do Dánska, vyhľadávala som si nejaké informácie a narazila som na tento blog, teda presnejšie blog dizajnového e-shopu. Tím Bella Rose sú nadšení milovníci pohodovej atmosféry, útulných domácnosti (hygge) a škandinávskeho dizajnu. Na ich webe môžete čerpať inšpiráciu a na ich eshope nájdete krásne originálne doplnky zo štýlu Modern Nordic, Francúzskeho Provensalska alebo anglických dediniek a najkvalitnejšie Dánske značky. Okrem iného vydávajú aj tlačený magazín, no na blogu nájdete aj články z ich ciest za partnermi. 


2. Simply Barenica

Súčasne so založením blogu som spoznala aj blog Simply Barenica. Zakladateľkou je mladé dievča menom Barenica, ktorá vytvorila internetový magazín pre všetkých, ktorým nie je naša planéta ľahostajná. Okrem nej na blog prispieva aj Pavel (redaktor a vedúci projektov), ktorý sa špecializuje na bezobalové obchody a recenzuje pánsku kozmetiku. Najnovším členom tímu je Ludmila. Jej veľkou záľubou je vegánske a vegetariánske varenie a pečenie. Dohromady tvoria úžasný obsah o ekológii, zero waste spôsobe života, minimalizme atď. Sú pre mňa veľkou inšpiráciou k životu. 


3. Na minútku s Nikol

Nikol je 25 ročná korektorka/editorka. Svoj zrakový hendikep neberie ako prekážku k plneniu si svojich snov. Na ďalšom peknom blogu Miriam Hale si s ňou môžete prečítať rozhovor a dozvedieť sa viac. 

4.  Smile Thess

Thess sa sama popisuje ako trochu strelená osoba z Plzne, ktorá miluje čítanie, cestovanie, divadlo, kino, festivaly a svoje mačky. Na blogu píše o tom ako si užíva svoj život so všetkým, čo k tomu patrí. Jej blog sa mi veľmi páči, pretože je to bezprostredná a veľmi sympatická osôbka, ktorá si stále nájde čas na odpovedanie svojim fanúšikom. 


5. Jana Chala - Acta non verba

Jana je ďalšia sympatická osôbka, ktorá sa písaniu venuje už mnoho rokov. Na jej blogu môžete nájsť motiváciu, inšpirácu, recepty, túlanie sa svetom a predovšetkým chvíle z jej života. Veľmi sa mi páčia jej články o unikových hrách (Escape room), ktoré už vyskúšala a takisto aj inšpirácie toho, čo si kúpila, pretože sú to veľmi pekné a dizajnové kúsky, či už ide o oblečenie alebo doplnky do domu.


6. Beautifule Savage

Autorkou tohto blogu je Sabi, ktorá vyniká v premýšľaní a úvahách. Blog ma aktuálne pauzu, pretože jeho autorka prechádza osobným obdobím, no pevne verím, že pauzu čoskoro ukončí a vráti sa k písaniu. To, že na blogu nič nové nepribúda človeku nebráni si prečítať jej staršie články, ktoré sú plné dobrých myšlienok. 



Ktorý blog vás zaujal najviac?

2 komentáre:

  1. Moc ti děkuji za sdílení, potěšilo mě to :) ♥ Jen se cítím trošku hloupě, že můj blog poslední měsíce spíše leží ladem, než by si zasloužil takovou zmínku :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, som rada, že ťa to potešilo. Aj mňa potešil tvoj komentár :) určite nemaj zlý pocit, občas je potrebná aj prestávka :)

      Odstrániť

Ďakujem za komentár...

Copyright © Vynimocna , Blogger